Inkopen gas & elektriciteit

Iedereen heeft gas en elektriciteit nodig. Zie het als primaire levensbehoefte. Door onze jarenlange kennis en ervaring van de mogelijkheden qua inkoop, kunnen wij fors voor u besparen.

ROSA streeft er naar om voor u de ideale contracten uit het vuur te slepen. Zeer scherpe tarieven, prima leveringsvoorwaarden en een perfecte administratieve dienstverlening vanuit de leverancier!

Wij selecteren een aantal goede en betrouwbare leveranciers, leggen het voorstel bij u neer en kiezen vervolgens gezamenlijk voor een ‘deal’. Ons advies, uw keus!

Naast de levering van de producten gas en elektra, betaalt u op uw energienota’s ook nog voor de diensten zoals netwerkkosten, energiebelasting, meetdiensten, onderhoud e.d. Ook deze posten nemen we uiteraard scherp onder de loep en waar dit goedkoper kan, trekken we uiteraard direct aan de bel.

Samen met u bespreken we uw inkoopwensen en leggen wij alle mogelijkheden uit. Wilt u individueel of collectief inkopen? Op een vast of variabel tarief? Voor één jaar of 3 of 5 jaar vooruit?

Alles is mogelijk via ROSA Energy Services!

U bepaalt zelf hoeveel tijd en energie u nog steekt in uw energiezaken en wij ondersteunen u hierbij uiteraard graag en met maximale inzet.

 

Uw energiezaken moeten u zo weinig mogelijk energie kosten!

Direct een afspraak maken?

Vragen over uw energie gebruik of kosten? Wij willen u graag verder helpen.

Besparen
Ontzorgen
Beheersen